Tunnettuja viktoriaanisia kaunottaria kuvissa, jotka on tarkoitettu vain aviomiehen silmille.. 
Kasvovoide.


SIlkkipuku on värjätty uudella, huippumuodikkaalla metodilla, jonka brittiläinen kemisti William Perkin kehitti 1850-luvulla. Ennennäkemättömän kirkkaat värit, joiden rinnalla ankeat kasvivärit nolosti kalpenivat, saatiin aikaan kemiallisesti kivihiilitervasta johtamalla. Ensimmäinen sävy sai nimekseen Perkin’s Mauve.


Silkkikengät. Huomaa suora muoto - tapa tehdä erilaiset kengät oikealle ja vasemmalle jalalle tunnetaan kyllä, mutta sitä pidetään epäilyttävänä. Jos kengät ovat liian mukavat, neidothan saattavat lähteä karkuteille. Kengän tulee luonnollisesti olla lisäksi kapea, sillä neidon jalka oli siro ja soma.


Kokoontaittuva turnyyri. The New Phantom -niminen turnyyri suunniteltiin helpottamaan neitojen ja rouvien istumista, mikä olikin sangen epämukavaa takapuolen päälle asetellun rautakehikon kanssa. Kokoontaittuva turnyyri litistyi kantajan istuessa ja pumpsahti takaisin loistoonsa kun neito nousi seisomaan. Kuningatar Victorian 50-vuotishallitsijajuhlan kunniaksi The New Phantomista valmistettiin versio, joka sisälsi soittorasian. Joka kerta kun kantaja istuutui, hänen turnyyrinsä soitti kappaleen God Save the Queen.


Aatelisten keskuudessa suosittu kihlasormus oli nimeltään Regards ring. Nimi tulee seitsemästä jalokivestä, jotka sormukseen tuli upottaa: Ruby, Emerald, Garnet, Amethyst, Ruby, Diamond, Sapphire.


Sähkökorsetin mainos. Sähköllä uskottiin olevan parantavia taikavoimia. Tässä tapauksessa sähköistetyn korsetin mainostetaan vahvistavan heikkoa selkää sekä suurentavan rintoja, tai siis “aid the chest in its healthy development”.


Ajan kenties suurin muoti-ikoni oli kuningatar Victorian vanhimman pojan vaimo, prinsessa Alexandra. Prinsessalla oli kaulassaan syntymämerkki, jonka hän tapasi peittää helmillä tai mustalla samettikaulapannalla. "Alexandra choker" oli sen jälkeen välttämätön asuste nuorelle, muodikkaalle naiselle. 
Alexandra laseerasi myös toisen, erikoisemman muoti-ilmiön satutettuaan jalkansa ja jouduttuaan nilkuttamaan joitakin viikkoja. Nuoret neidot ympäri Englantia omaksuivat samanlaisen, nilkuttavan kävelytyylin, jota kutsuttiin nimellä "Alexandra limp".