St Catherine'sin tyttökoulussa ystävät tulevat tervehtimään sairastuvalla kylpevää Clementinaa. Nelikon ajatukset kaikuvat ammeessa nuokkuvan sähköshokkipotilaan telepaattisesti ylivirittyneessä päässä. Clementina ja hoitaja saavat lopulta tytöt poistumaan häiritsevine ajatuksineen.

bath2-normal.jpg

Claire kulkee Nti Spencen huoneen ohi, kun Clementinan aiemmin käräyttänyt ja sittemmin aivopesemä hoitaja anelee, että häntä ei erotettaisi.

Claire ja Meg pyytävät Lady Octavialta apua Clementinan pelastamiseksi hoidoilta ja hoitajan pelastamiseksi potkuilta. Tämä paheksuu, että Clementina on uhrannut hoitajan. Octavia on sitä mieltä, että hoidot olivat Clementinan tahto ja sitä on kunnioitettava.

lady_octavia-normal.jpg


Tohtori Lindsay selittää Clementinalle, että hoitoja jatketaan, kunnes vieroitusoireet ovat ohi. Jos hoidoista ei ole apua, potilas on vietävä mielisairaalaan. Tytöt kauhistelevat. Lily tajuaa, että Clementina kuuli hänen ajatuksensa yrittämättä.
Clementina aivopesee vanhan tohtorin lopettamaan hoidot, mutta Tri Lindsay päättää silti jatkaa.

lindsay-normal.jpg
 

Meg menee kysymään neuvoa pastori Beechiltä. Beech toruu Megin ajatusta pyytää Jumalalta palveluksia. Vain katolisen harhaopin kannattajat voivat pyytää niitä!

 

Yöllä Claire kuulee, kun Angelica vilahtaa ulos huvimajaan. Lily hiipii perässä, Meg ja Claire näkymättömänä, Charlotte varjossa. Angelica on yksin, hänen luokseen tulee tuntematon mies. Tämä kysyy "Pienen Josephinen tapauksesta". Angelica kertoo, miten Josephine myytiin bordelliin. Paljastuu, että mies ei olekaan Angelican asiakas vaan prostituutiota tutkiva journalisti!

nunna2-normal.jpg


Aamulla sairastuvalta päässyt Clementina ja Angelica istuvat yhdessä "aamupalalla" ja muut tytöt liittyvät seuraan. Angelica kyselee nuoresta hovista.
Meg tiedustelee Angelicalta, miten Patrickin voisi pelastaa. Angelica antaa Megille medaljongin, jolla voi aina saada huorilta apua.

ilotyttoamuletti-normal.jpg

Claire pyytää kerrospalvelija Annia järjestämään kirjeen Michael Cracroft-Ammcotsille. Cecilia yllättää kaksikon käytävässä ja komentaa Annin luokseen. Cecilia on vihainen, koska Ann on hänestä hänen palveluksessaan.

Michael_CracroftAmcotts-normal.jpg

Tytöt kokoontuvat ja lähettävät Lilyn kysymään Annilta hovikutsuista. Ann on kauhuissaan, eikä paljasta mitään, mutta vaikuttaa syylliseltä.

Clementina menee juttelemaan Cecilialle pinnallisen ystävälliseen sävyyn. Mitään ei paljastu ennen kuin Clementina yrittää lukea Cecilian ajatukset. Ajatustenluku ei onnistu, mutta Cecilia katsahtaa epähuomiossa Felicityn kaappia.

Charlotte menee varjon kautta katsomaan Cecilian huonetta. Cecilia poistuu ja Charlotte vie kutsut kaapista. Tytöt iloitsevat kutsuista ja Charlotte vie kaappiin niiden tilalle tyhjät kuoret.

Maanantaina pukeudutaan. Meg lainaa Clairelle mekkoa ja tyrkyttää toista Clementinalle. Clementina kieltäytyy ja eihän pukua ehdi enää hoikentaakaan.

Sitten noustaan vaunuihin ja matka Lontooseen sekä nuoren hovin tanssiaisiin alkaa. Tyttöjä saattavat vaunuissa matkustava Lady Octavia ja niiden vieressä ratsastava tallimestari, lordi Edward Stanley. Claire kysyy Octavialta neuvoa Cecilian hoitamiseen. Lady Octavia neuvoo kärsivällisyyteen.

tallimestari-normal.jpg

Yöksi mennään majataloon, jota pitää outo aviopari. Mies kuuluu Veljeskuntaan ja nainen Neitokuntaan.

pahissisarukset3-normal.jpg

Tytöt kyselevät, miten tallimestarin kanssa tulisi menetellä. Lady Octavia sanoo, että tämä asetetaan taian alle. ”Hän ei muista mitään, mitä tapahtuu seuraavien 12 tunnin aikana. Arvelee menneensä aikaisin nukkumaan ja nukkuneensa yhtä soittoa kunnes herää huomenna klo 06 aamulla.”

Sisään tulevat Neitokunnan Hex ja Ruby mukanaan "sidottu" mies.

hex-normal.jpg

Ruby-normal.jpg

fuckoff-normal.jpg


Heitä seuraavat Veljeskunnan Morgan ja Cutter kerallaan "sidottu" Forget-Me-Not.
morgan-normal.jpgcutter-normal.jpg

Forget-me-not-normal.jpg

Vangit vaihdetaan jonkinlaisen aselevon vallitessa. Tyttöjä tämä ihmetyttää, mutta kaikki muut suhtautuvat jännitteiseen tilanteeseen kohtuullisen normaalisti.