Miss Spence
, koulun johtajatar. n. 50 v. Tiukka täti.
Neiti Lawrence, älkää unohtako käyttää kiristyskorsettia myös öisin. Neiti Wynn, älkää unohtako sitruunaa. Neiti Roehenstart, miksei nenänne suoristu pyykkipoikakuurista huolimatta? Minun tehtäväni on koulia teistä hienoja naisia. Te tuotatte vielä koululle kunniaa.

Mademoiselle LeFarge, ranskan opettaja. Kolmissakymmenissä. 150 kiloa eleganssia.
Nyt, hyvät neidit, pyydän teitä kirjoittamaan aineen aiheesta "lempirunoilijani". Oletan ilman muuta, että hän on ranskalainen. Toimikaa.

Miss Moore,
tanssin opettaja. Lähestyy neljääkymmentä. Gaselli.
Neidit, meillä on vielä paljon tekemistä. Olen nähnyt elegantimpia kuusivuotiaita. Mutta älkää suotta vaipuko murheen alhoon, meillä on kaksi vuotta aikaa tehdä jalattomista toukista perhosia.

Miss Doyle, kuvataiteen opettaja. Naimaiän ohittanut. Emansipatiseerautunut.
Minun tehtäväni on opettaa teille asetelmien maalaamista, ja sen minä totta vie teen! Jos joku kuitenkin laillani kokee tarvetta ilmaista itseään muutenkin kuin omenan ja viinirypäleiden kautta, olen otettu voidessani auttaa.

Mr. Barrows, musiikin opettaja. Yli 60. Pystyynkuivunut.
Minä en tee teistä suuria taiteilijoita, ehei. Kunhan nyt osaatte pimputella sen verran, että miehenne saa mielihyvää vaimonsa herttaisista pikku soneteista. Todellinen musiikki ei ole naisia varten.


Cecilia Nightwing
Ylhäisintä aatelia ja tietää sen. Punapää, josta huomaa, että Englannin korkein aatelisto on jo pitkään nainut vain omasta piiristään. Johtajatyyppiä.

Felicity Rees-Toome
Eläväinen, helposti innostuva ja kiltti. Vaalea, suurisilmäinen, lempeä kaunotar, joka herättää huomiota minne meneekin. Tuo mieleen ylhäisen joutsenen, paitsi kun kuokkii salaista kasvimaataan, jolloin tuo mieleen enkelin.

Gemma Lacroix
Ranskalainen neito, joka jostakin käsittämättömästä syystä on karkoitettu tänne barbaariseen Englantiin.  Tumma, kohtalokkaalla tavalla kaunis. Itsetietoinen.

Sarah White
Kikatteluun taipuvainen, jouruja rakastava peesaaja. Keskinkertaisuuden ruumiillistuma - keskinkertaisen ylhäistä aatelia, keskinkertaisen rikas, keskinkertaisen näköinen.

Mary Allen

Vuotta nuorempi tyttö, jota muut jostain syystä suojelevat ja roikottavat mukanaan. Vakava palovamma kasvoissa ja ilmeisesti muuallakin ruumiissa. Maalaisaatelia. Jatkuvasti piikit pystyssä ja puolustuskannalla.