Käyntikortit, calling cards, ovat välttämätön varuste seurapiireissä operoivalle neidolle. Useimmat teetättävät korttinsa debytoituaan, mutta monet jalosukuiset neidot saattavat hankkia korttinsa jo ennen astumistaan seurapiireihin. Ne neidot, joilla ei ole korttia, mutta ovat jo vierailuiässä, merkitään äitiensä kortteihin.
Käyntikortit ovat käytössä eritoten aamuvierailuilla (morning calls), jotka suoritetaan noin välillä 12-15. Mitä virallisempi vastaanotto tai mitä läheisempi tuttava, sitä myöhempi vierailuaika. Sunnuntait on varattu sukulaisille ja läheisille ystäville.Lady alkaa käydä vierailuilla välittömästi saavuttuaan kaupunkiin. Ensimmäisen vierailukierroksen tarkoitus on saatta tuttaville tiettäväksi, että lady on jälleen tavattavissa. Ensimmäisellä vierailukierroksella ei todellisuudessa tavata ketään. Lady ajaa vaunuissa ympäri kaupunkia pysähtyen tuttaviensa talojen eteen. Hän ei nouse vaunuista, vaan palvelija toimittaa kortin sisälle. Talon aulassa on hopeinen tarjotin tai posliinikulho, johon käyntikortit jätetään.

Seuraavilla vierailuilla sama toistuu, mutta kortti toimitetaan talon rouvalle saakka. Rouva päättää, ottaako kortin lähettäjän vastaan. Jos kyllä, vierailija kutsutaan sisään. Aamuvierailut kestävät vain 15-30 minuuttia, eikä niiden aikana tarjoilla virvokkeita. Mikäli talon rouva ei ole kotona, vaan esimerkiksi omalla vierailukierroksellaan, tai ei vain halua ottaa vierailijaa vastaan, hovimestari ottaa vierailijan kortin ja pahoittelee, ettei rouva ole kotona.Vierailuajan lopuksi kortit kerätään käyntikorttirasiaan, joka on yleensä valmistettu puusta, norsunluusta tai kilpikonnankuoresta. Rasia jätetään näkyviin, jotta vieraat voivat tarkastella kortteja (ja samalla määrittää talon sosiaalista asemaa). Vastavierailua odotetaan viikon tai korkeintaan kymmenen päivän kuluessa. Korttiin on merkitty päivät ja ajat, jolloin sen haltija ottaa vastaan vieraita (At Home days). Lisäksi kortista käyvät ilmi sen haltijan titteli (Miss, Mrs, Lady tms.) ja nimi sekä osoite. Ladyn kortti on herrasmiehen korttia suurempi, kooltaan noin 9 x 6 cm.Alassuin tarjottimelle jätetty kortti tarkoittaa, että kortti on toimitettu henkilökohtaisesti. Ylöspäin jätetyn kortin on toimittanut palvelija.
Henkilökohtaista käyntiä tarkoittaa myös taitettu vasen yläkulma.
Taitettu vasen alakulma merkitsee hyvästijättöä. Samaa tarkoittaa korttiin käsin kirjoitettu P.P.C. (pour prendage conge).
Taitettu oikea yläkulma merkitsee onnittelua.
Taitettu oikea alakulma merkitsee surunvalittelua. Suruaikaa viettävillä käyntikorttia kiertää ohut musta silkkinauha.Korttien ulkonäkö vaihtelee suuresti yksinkertaisesta erittäin koristeelliseen. Kortti voi olla muodoltaan lähes minkä mallinen tahansa, ja erityisesti nuoret neidot suosivat muotoon leikattuja kortteja.


Tässä kortissa nimi on piilotettu.


Ensimmäisessä salataskussa lukee "Souvenir of Friendship".


Seuraava salatasku paljastaa nimen ja mahdollisen viestin. (Tässä kuvassa ei ole nimeä vaan hinta tusinalle tällaiselle kortille.)