On yö ja jokainen nukkuu omassa huoneessaan.
Yhtäkkiä kaikki tytöt kuulevat ääntä huoneissaan ja heräävät.
Tuntuu, että huoneessa on joku, mutta se joku ei ole ihminen. Tytöt hapuilevat kynttilää ja valon syttyessä huomaavat, että heidän huoneissaan on jokin epäilyttävä koiramainen eläin. 

Clementina pelästyy, alkaa rukoilla ja käskee Jumalan nimeen elukoita poistumaan. Käytävästä kuuluu naurua ja juoksuaskelia.

elain5-normal.jpg

Lily ottaa eläimen syliinsä, mutta eläin rimpuilee ja näyttää tyytymättömältä olomuotoonsa.

elain2-normal.jpg

Megin huoneessa oleva eläin istuu rauhallisena ja tuijottaa Megia. Meg luo dobermannin ja pitbullin risteytyksen, jota huoneessa oleva eläin pelästyy, karkaa sängyn alle ja alkaa räksyttää.

elain3-normal.jpg

Sillä välin Lily huomaa, että joku on teljennyt hänen ovensa, mutta saa oven kuitenkin auki. Lily kuulee poistuvia askelia ja jotain kitinää.

Claire ottaa huoneessaan rauhallisesti eikä hermoile outoa eläintä.

elain4-normal.jpg

Charlotte tutustuu koiraan ja haluaa huoneesta ulos, mutta huomaa hänkin, että ovi on lukossa.

elain1-normal.jpg

Lily juoksee naurun ja kitinän suuntaan ja huomaa käytävällä omituisen härvelin. Lily juoksee sen kiinni, mutta yllättäen härveli pyristelee irti ja pyytää päästämään irti. Lily yrittää selvittää tytöltä mitä tapahtui, mutta ei saa mitään järkevää vastausta.

Lily törmää Charlotteen käytävällä ja he vertailevat yöllisiä lemmikkejään.

Meg huoneessaan moittii koiraa, ettei tämä voi noin vain tulla keskellä yötä toisen huoneeseen.

Lily tiirikoi Megin oven ja Meg esittelee omaa koiraansa.

Lily tiirikoi myös Clementinan oven, ja tämä esittelee omia kahta koiranpentuaan.

Claire kouluttaa huoneessaan omaa koiraansa, jolta Claire on riisunut vaatteet.

Lily sanoo, että täällä oli jotain lapsia, jotka varmaankin tekivät kepposen. Charlotte tajuaa, ettei hänellä ole yllään muuta kuin yöpuku ja on järkyttynyt. Meg yrittää tiirailla Lilyn rintoja.

Lily, Charlotte ja Claire ottavat koirat ja kissat huoneeseen.

Claire ottaa myös Clementinan koirat, jotka Clementina jätti oven ulkopuolelle. Seuraavana aamuna palvelusväki huomaa koirat ja tarjoutuu poistamaan ne huoneista.

 

Tytöt nauttivat kevyen aamiaisen, jonka jälkeen kaikki menevät Clementinan johdattelemana katsomaan Clairen muistamisia. Kortit on osoitettu pääasiassa Clairelle, mutta jotkut myös rouva Minterille. Tytöt tarkastelevat kukkia ja yrittävät arvata keiltä kaksi tuntematonta kukkakimppua saattaisivat olla.

Kello 10 tarjoillaan oikea aamiainen. Jokainen istuu omassa upottavassa tuolissaan ja vieressä pieni pöytä, johon aamiaista tarjoillaan. Clairea onnitellaan hyvästä esityksestä ja Madame Salvinin kehotuksesta ojennetaan juorulehti.

prinsessa-normal.jpg

Lily lukee artikkelin, joka kehui Clairen soittoa sekä joidenkin nuorten neitien onnistunutta pukuvalintaa, koska he osasivat valita pukuihin perhosia.

Lehdessä on maininta Lilyn kosinnastakin, jonka seurauksena Lily lähettää kotiin vielä sähkeen, ettei hänen isänsä saa vastata vielä mitään kosintaan.

cuttysarkin_kapteeni-normal.jpg


Aamiaisella kysellään edellisillasta, ja tytöt kertovat seuralle sopivan version illan tapahtumista. Selviää myös, että yöllä kiusaa tehneet lapset olivat Madame Salvinin lapsi ja kaksi ottolasta. Salvini sanoo, että lapsia saa rangaista haluamallaan tavalla; hän ei enää jaksa.

Hex ja Gloria joutuvat sanaharkkaan, jonka rouva Evans joutuu lopettamaan. Meg kysyy, pitääkö Clairen vastata muistamisiin, ja Salvini neuvoo vastaamaan markiiseille ja sitä korkea-arvoisemmille.
 

gloria-normal.jpg  hex-normal.jpg

Meg on lähdössä ja ottaa oven kahvasta kiinni, mutta osoittautuu, että kahvaan on sivelty tervaa. Meg ohjeistaa palvelijaa toimittamaan kirjeitä muutaman lehden toimituksiin.

 

Tytöt lähtevät ojentamaan lapsia heidän käytöksestään ja Meg pitää palopuheen siitä, miten piiskaaminen on hyvä asia.

Itäsiivestä löytyykin kolme tyttöä ja kaksi nukkuvaa nannya tai palvelijaa.

lucianna_salvini1-normal.jpg  lucianna_salvini-normal.jpgrebekka_salvini-normal.jpg

Meg ja Claire pitävät tytöille puhuttelun. Tytöt ovat huonokäytöksisiä, kiljuvat ja vänkäävät vastaan. Meg yrittää saada tytöt pyytämään anteeksi käytöstään ja uhkailee hirvittävällä kostolla. Kaikki uhkaukset tuntuvat menevän kuuroille korville, kunnes Lily saa tytöt käyttäytymään uhkailemalla viedä tyttöjen lelut köyhille.

Tytöt vihdoinkin esittäytyvä:
Rebekka Salvini, Eliza Salvini sekä Lucianna Serafina Cadenza Gabrielle Ysabel Fiammetta Salvini.

Tytöt selittivät, miten he saivat nannyt nukahtamaan. He lupaavat paljastaa, miten rouva Evans pysyy aina nuorena, mikäli heidän lelunsa jätetään rauhaan.

Neidot ja tytöt menevät katsomaan salaa, miten rouva Evans ottaa kaapista metallisen esineen, riisuu shaalinsa ja avaa pukuaan. Hänen korsettinsa ponnahtaa auki nappia tai vipua painamalla ja hän on lopuksi yläosattomissa. Rouva Evans ottaa kaapista veitsen ja tekee itseensä sillä kolme viiltoa, jotka muodostavat luukun. Siitä paljastuu kellokoneiston tapainen asia, jota hän vetää kaapista ottamalla esineellä.

evans-normal.jpg


Neidot painostavat vielä tyttöjä näyttämään vankityrmät. Eliza lähtee näyttämään reittiä tyrmiin, jotka ovat valtavat, mutta minkään ovi ei ole lukossa. Tytöt paljastavat, että tyrmässä on tällä hetkellä vain yksi vanki. Yhden huoneiston seinä näyttää paljaalta kuten muutkin, mutta nyt tyhjä tila näyttää väreilevän. Sellissä on mies, joka tekee mekaanisia eläimiä kuten hämähäkkejä.

Edestä kuuluu ääniä. Meg muuttuu näkymättömäksi ja Charlotte katoaa varjoihin. Muut teeskentelevät olevansa vain kiertokävelyllä ympäri taloa. Edellä kävelee Ruby, sitten joku sidottu tuntematon henkilö, joka näyttää siltä, että häntä olisi kovisteltu ja perässä tulee rouva Evans sekä Commander. Vanki tuijottaa neitoja ja Ruby tervehtii hämmentyneenä. Rouva Evans on parhaillaan sinetöimässä huonetta.

 steampunk8-normal.jpg


Neidot menevät pyöreään konserttisaliin ja Lily pyytää tapaamista vaatturimestarin kansaa. Palvelija ilmoittaa, että Lady Octavia on noussut. Lady Octavia on nauttimassa virvokkeita ja Lily lähestyy häntä ja kyselee milloin olisi lähtö takaisin koululle. Lady Octavia sanoo, että varmaankin Lily haluaa nähdä laivojen lähdön. Lily on epätoivoisen oloinen, mutta ei voi mitään sille, että lähtö takaisin koululle ei tapahdu ihan heti.

lady_octavia-normal.jpg


Clementinalle on tuotu kirje. Claire haluaa lukea kirjeen ja Clementina ojentaa kirjeen, mutta se syttyy palamaan. Clementina kieltäytyy kertomasta mitään kirjeestä. Painostuksen jälkeen Clementina vihdoinkin kertoo, että kirje oli amiraali Hamptonilta, joka haluaa lumotun tikarin, joka on Glorialla. Jos hän saa sen, hän luovuttaa Clementinalle tämän perheen tilukset ja velkakirjat. Charlotte ehdottaa, että asiasta pitää puhua muille Neitokunnan jäsenille. Lilyn mielestä tämä on ansa ja juoni Neitokuntaa vastaan. Neidot keskustelevat eri toimintavaihtoehdoista kuten Hamptonin vakoilusta ja Hamptonin tappamisesta. Hampton esitti kirjeessään myös kauhean perättömän syytöksen, että Clementinan ja Megin äiti asuu kahden aviomiehen kanssa. Vastaus pyydettiin lähettämään samassa kirjekuoressa, jossa kirje tuli.

amiraali_hampton-normal.jpg

Neidot päättävät etsiä käsiinsä Rubyn, joka on tiedustelu-upseeri, ja kysellä lisää Hamptonista. Ruby heti arvaa, että kyse on Megin ja Clementinan perheestä. Hän kertoo myös, että Hampton on pysäytetty monta kertaa neitokunnan toimesta.

Ruby-normal.jpg

Ruby sanoo, että Hampton suuntaa energiansa sotaan toispuoleisessa maailmassa ja veljeskunnan historiassa on ollut pahempiakin ihmisiä. Näistä syistä Hampton ei ole ollut neitokunnan prioriteetti. Ruby yrittää kysellä, mitä Hampton oikein tahtoo, mutta neidot ovat vaiteliaita. Hamptonin taloon on mahdotonta murtautua, koska siinä on maagiset ja fyysiset suojaukset. Ruby kertoo, että Hamptonilla on ottopoika, Oliver Lovney, josta hän välittää. Neidot lopulta myöntävät, että Hampton haluaa erään esineen, joka kuuluu neitokunnalle.

oliver_loveney2-normal.jpg


Meg ehdottaa, että Clementina saisi Oliver Lovneyn rakastumaan itseensä. Näin Hampton ei raaskisi tehdä harmia Clementinalle. Keskustellaan pitkään siitä, miten Oliveria voitaisiin käyttää hyväkseen tässä asiassa. Pohditaan myös sitä, josko Clementinan vanhemmille voisi ilmoittaa ja heillä saattaisi olla joku ratkaisu tähän ongelmaan. Claire möläyttää, että Hampton haluaa Glorian veitsen, koska se toimii toispuoleisia olentoja vastaan. Ruby kehottaa puhumaan Glorialle. Jos uhkailu on Gloriankin mielestä vakavaa, niin hän saattaisi auttaa. Clementina päättää, ettei hän rupea varastamaan tikaria neitokunnalta. Clementina lähettää Hamptonille kirjeen, jossa ehdottaa tapaamispaikkaa, ja saa vastaukseksi kirjeen, jossa tapaaminen vahvistetaan.

annelister-normal.jpg
Lily tapaa vaatturimestarin ja kiittää vaatturimestaria kaikesta, mitä tämä oli tehnyt neitojen puolesta. Vaatturimestari ottaa Lilyn kädet omiin pöydän yli ja kysyy oliko hänen juhlansa miellyttävä. Lily kertoo, että juhlat olivat hänen ystäviensä mieleen, mutta erityisesti hänen mieleensä. Lily myös kertoo, että paraneminen on sujunut hyvin ja hän haluaisi nähdä miten se tehdään jollekin toiselle. Vaatturimestari kertoo, missä Lilyn pitää olla huomisiltana, (Marlboro Streetilla) jotta tätä pääsisi katsomaan. Vaatturimestari nousee ja suutelee Lilya, jonka jälkeen hän alkaa riisua Lilya. Lily on tällä kertaa enemmän mukana meiningeissä. Vaatturimestari lähtee puolenyön jälkeen.

Lily esittelee ystävättärilleen veljeltään varastamiaan oppaita Lontoon bordelleihin.

 

Harris_covent_garden_ladies-normal.jpg

 

The Nunnery

Mrs. Goadby, that celebrated Lady Abbess, having fitted up an elegant nunnery in Marlborough Street, is now laying in a choice stock of Virgins for the ensuing season. She only selects the prettiest and most fashionable girls and trains them in seduction and etiquette. She has disposed her Nunnery in such an uncommon taste, and prepared such an extraordinary accommodation for gentlemen of all ages, sizes, tastes and caprices, as it is judged will far surpass every seminary of the kind yet known in Europe.


Miss B-nf-ld is frequently mounted a la militaire, and as frequently performes the rites of the love-inspiring queen according to the equestrian order, in which style she is said to afford uncommon delight

Miss B-lm-t on the other hand, while not at all pretty, compensates for her lack of looks by her mouth, which seems 'by its largeness, prepared to swallow up whoever may have courage to approach her

Mrs. L-v-b-nm is left a pretty good fortune by an old flagellant, whom she literally flogged out of the world

Mrs. M- enacts scenes with herself as a schoolmistress with her two young beautiful women, one about fifteen and the other sixteen, who are always dressed in frocks like school girls

Miss S- "specializes in a game called “milk the cow”